Fifa 21'de yedek kulübesinde oturtabileceğiniz genç futbolcular - Ahmed Yasir Orman

Fifa 21'de yedek kulübesinde oturtabileceğiniz genç futbolcular

yedek futbolcu

     Ole Gunnar Solskjaer isimli bir futbolcu duydunuz mu hiç? Duymadıysanız yaşınız biraz genç olabilir ama Genç Semih lakaplı Semih Şentürk’ü mutlaka duymuşunuzdur. Her iki futbolcunun ortak özeliği yedek kulübesinden maça girip harikalar yaratmasıydı. Bebek yüzlü katil lakaplı Norveçli Solskjaer Manchester United’ta sonradan girerek gollerini sıralıyordu. Farklı takımlara gidip yıldız olmak yerine Manu’da kalıp süper yedek olmayı seçti. İlk senesinde tüm herkesi yanıltıp 19 golle gol kralı olmuştur. Hatta bir maçta oyuna 77. Dakikada girip 4 gol birden bile atmıştır.

     Bizde de aynı böyle bir nöbetçi golcü vardı. Adı Semih Şentürk. Semih de sonradan girip takımı kurtaracak çok gol atmıştır. Sonradan oyuna girerek attığı gollerle 2007-2008 sezonunda gol kralı bile olmuştur.

     İşte bu yazımda ben de yedek kulübesinde güvenle oturtabileceğiniz futbolcuları tanıtacağım. Tabi hepsi yukarıda belirttiğim iki futbolcu gibi forvet olmayacak. Her mevkiye hemen hemen bir tanıtımım olmuş olacak. Bu futbolcular sayesinde nasıl olsa arkamda sağlam topçular var deyip içiniz rahat olacak. Yorulan bir futbolcunuzun adale problemi çekmesi gibi bir sorununuz da olmayacak. Çünkü oyuna alabileceğiniz gençler kenarda hazır olmuş olacak. Lafı fazla uzatmadan futbolcuları tanıtmaya başlayalım.

Dennis Politic 179 cm/77 kg  SĞO/SLO (5 Mart 2000)

dennis politic
Eylül 2020
     İlk tanıtacağım oyuncu Bolton’da en baştan beri oynayan Politic. Politic sağ-sol kanat ve sağ-sol orta sağada oynar. İlk iki sene ilk 11 oynattım ama 3. Sezon takıma gelen yeni oyuncularla yedeğe çektim. Hızlı bir oyuncu olduğu için dakika 60’tan sonra sokarsanız yorulmuş rakip defansların arasında hızını çok iyi kullanabilir. Kariyere başladığımda overalı 63 olup 2.5 senenin sonunda 72’ye çıktı. Pek de satmaya sıcak bakmasam da bir tane kiralık aldığım futbolcunun satın alma opsiyonu 10 milyon olduğu için takıma para lazımdı. O yüzden Politic’i 7.8 milyon’a sattım. İlk sezonunda 54 maçta 9 gol 12 asistlik performans gösterdi. 2. sezon ise 55 maçta 9 gol 13 asist yaptı. Son yılında yarı döneme kadar ise 20 maçtaki performansı 20 maçta 3 gol 1 asist oldu. İstatistikleri öyle muazzam olmasa da kötü de değil. Yedek kulübesinde iyi bir kanadım olsun diyorsanız almanızı tavsiye ederim.

dennis politic
Şubat 2023


Kariyer hala devam ettiği için diğer futbolcuları kariyerde biraz daha ilerleyince yazıp atacağım.

Blogumun instagram hesabını takip etmek istersen buraya tıklayabilirsin.


Yorum Gönder

0 Yorumlar