Fifa 17 manager mod'ta aldığın oyuncunun kadroda gözükmemesi sorunu - Ahmed Yasir Orman

Fifa 17 manager mod'ta aldığın oyuncunun kadroda gözükmemesi sorunu

                İnternette baktığımda bu bugla ilgili yazılmış bir Türkçe içerik göremeyince bu sorunun çözümünü yazmaya karar verdim. Öncelikle size sorundan bahsedeyim. Ocak ayı transfer döneminde Southampton takımında oynayan ve 6 ay kontratı kalmış  Niklas Süle isimli stopere yıl sonunda almak üzere teklif götürdüm. Oyuncuya ilk başta 120000 euro haftalık önerdim ama o sıra da Manu’nun da bu futbolcuyla ilgilendiği maili gelince hemen 140000 euro’ya çıkardım ve oyuncuyu aldım. Ama oyun gününde bir hafta geçince baktım hala Süle’ye teklif götürebiliyorum. Herhalde sözleşmeyi kabul etmeyi unuttum diyip tekrardan 140000 euroluk bir teklif yollayıp aldım. Bu sefer aldığımdan emin de oldum. Diğer sezon başı ise çok ilginç bir durum gerçekleşti. Süle’nin takıma katıldığı ile ilgili iki defa mail aldım. Sanki iki farklı futbolcuyla sözleşme yapmış gibiydim adeta ama kadroma baktığımda bu futbolcu gözükmüyordu. (Boşuna iki kere bütçemden para gitmiş olabilir.) İşin ilginç tarafı sözleşmeler bölümünde oyuncu gözüküyordu. Transfer bölümünden oyuncuyu arattığımda da oyuncu bende değil Manu’da görünüyordu. Yani benim futbolcum başka takımda oynuyordu ve haftalığını da enayi gibi ben veriyordum.

Bu sorunu nasıl çözeceğiz?


                Eğer bu sorunu çözmek istiyorsanız biraz size maliyetli olacaktır. Öncelikle oyuncu sat bölümüne girip oyuncuyu serbest bırakacaksınız. Bunun bana maliyeti 7 milyon Euro oldu. Daha sonra tekrar oyuncu sat bölümündeki oyuncunun profili yukarıdaki fotoğraf olacak. Burada sakın oyuncuyu tekrar serbest bırakmayın. Boşuna tekrar paranız gitmiş olur. (Bu arada oyuncuyu 2 defadan fazla serbest bırakamıyorsunuz.) Transfer teklifi gelmesine izin ver’e tıklayın ve ardından oyuncuyu transfer arama bölümünden aratıp tekrardan bedavaya alın. Allah'tan az zararla işi kapatmış oldum. Normalde 140000 verdiğim oyuncuya bu sefer alırken 60000 euro sadece vererek takıma kazandırmış oldum.
            Umarım sorununuzu çözebilmişimdir. Eğer sorunu çözemediyseniz ya da buna benzer sorunlarla karşılaştıysanız aşağı yorum olarak yazabilirsiniz.

Blogumun instagram hesabını takip etmek istersen buraya tıklayabilirsin.

Yorum Gönder

0 Yorumlar