İnşatçı üsünde en hızlı nasıl gelişiriz? (Clash of clans #1) - Ahmed Yasir Orman

İnşatçı üsünde en hızlı nasıl gelişiriz? (Clash of clans #1)

insaatcı üssü
(Her ay düzenli klan ligi yaptığımız klanımıza gelmek ister misiniz? Klanla ilgili detaylı bilgi için buraya tıklayabilirsiniz.)
Bildiğiniz üzere mayıs ayında ufaktan oynamalarında düşüşe geçen Clash of Clans’ta devrim niteliğinde bir güncelleme geldi. Bu güncelleme ile artık İnşaatçı üssü isimli yeni bir köyümüz olmuş oldu. Bu köyle birlikte de ben de oyuna tekrar dönüş yapmış oldum. Şimdi merak edilen soru bu köyde nasıl en hızlı şekilde gelişebiliriz? Normal köyümüzde olsaydı ilk tavsiyem belediye binasını sakın erken basmayın olurdu ama burada tam tersi inşaatçı üssünü olabildiğince erken bir şekilde son seviyeye getireceğiz. Tabi buradada bir kıstasımız olacak. İnşaatçı üssünü geliştirdikten sonra ilk işimiz altın ve iksir madenini geliştirmek olacak. Sakın gaza gelip yeşil taş madeninini de geliştirmeyin. O kadar az veriyor ki verdiğiniz mor iksire değmez. Keza Saat kulesini de belli bir yere kadar iki seviyeden yukarı çıkarmayın.
                
                    İnşaatçı üssünüzde hemen seviye 2’ye getirin. Muhtemelen oyun sizi zaten bu seviyeye kendisi hemen getirtecektir. Sonradan eksik binaları yapın ve inşaatçı üssünüzü geliştirin. Bu sırada labaratuvardan barbarı hızlı bir şekilde geliştirin. İnşaatçı üssünü 3’e gelince ilk işiniz olan eksik binaları yapın ve ardından hemen altın ve iksir madenini fulleyin. Bu sırada depoları da gerektiği ölçüde geliştirin. Depoları asla erken basmayın. İhtiyacınız olduktça geliştirin ki en hızlı şekilde ilerleyebilelim. Bundan sonra inşaatçı üsse 4’e basın. Bu arada bir iki savunmanızı geliştirin tabi. Zaten seviye 1’den ikiye üçe getirmek ucuz ve az süreli olacaktır.
Seviye 5

                Seviye 5’e geldiğinizde hiç bekletmeden savaş makinenizi açın ve ardından eksik binaları yapın. Tüm savunma binalarınızı bu seviyede 4’e çıkarın (havan, ezici ve hava bombasını seviye 3’te bırakın) ve inşşatçı üssünüzü 6’ya basın. Bu sırada devi 9’a  barbarı 10’a ve bombacıyı da 8’e çıkarın. Sakın boşa diğer askerleri geliştirerek vakit kaybetmeyin. (Dev, barbar ve bombacı taktiğini öğrenmek için buraya tıklayabilirsiniz.) Bu taktiği muhtemelen 2800 kupaya kadar kullanacaksınız. Askerlerinizi bu seviyeye getirdikten sonra da gece cadısını geliştirmeye başlayın. Gece cadınız 6 oldu mu da artık gece cadısıyla saldırılara geçebiliriz. (Gece cadısı saldırısını öğrenmek için buraya tıklayın.) Tabi gece cadısını geliştirirken hatta geliştirmeye başlamadan önce savaş makinesini geliştirmeye başlayın ve özel gücü açılabilmesi için seviye 5’e hızla getirin. Gece cadınız 12 oldu mu da ufaktan 10 yapmak üzere yine basmaya başlarsınız. Savaş makinenizi basarken de artık alternatif saldırılarınız olması için bebek ejderhanızı basarsınız. Bu arada duvarlarınızı da belli bir süreye kadar 3 seviyeden yukarı basmayın. 3 seviye yeterli olacaktır. Zaten 3 seviyeden yukarısı da hayli pahalı olacağı için pek basma şansınız da olmayacak. Şimdilik bu üsle ilgili söyleyeceklerim bu kadar. Aklıma başka şeyler gelirse de yine yazarım buraya. Şimdilik iyi gelişmeler sizlere.
"Th11-12 domuz binicisi saldırısı nasıl yapılır?" öğrenmek isteyenler buraya tıklayarak hem okuyabilir hem de izleyebilir.
Türk yapımı oyun Mount and blade Bannerlord ile ilgili yazımı okumak istersen buraya tıklayabilirsin.

Blogumun instagram hesabını takip etmek istersen buraya tıklayabilirsin.

Yorum Gönder

0 Yorumlar