Fifa 21'de dünya yıldızı olacak genç futbolcular - Ahmed Yasir Orman

Fifa 21'de dünya yıldızı olacak genç futbolcular

 

genç futbolcu fifa 21

     Daha önce Fifa 21’de düşük bütçeli yaşlı ama tecrübeli futbolcular, düşük bütçeli genç Türk futbolcular ve yedek kulübesinde oturtabileceğiniz genç futbolcular isimlerinde yazılarla bir sürü futbolcu tanıttım. Muhtemelen bu yazılarda tanıttığım futbolcular sizi kesmemiştir. Ne de olsa sizin kurmak istediğiniz kadro ile takımınızı liginizde şampiyon yapıp ardından şampiyonlar ligi kupasını kaldırmak. Bunun için de takımınıza en baştan gelecekte dünya yıldızı olacak futbolcuları almalısınız. İşte bende  dünya yıldızı olacak potansiyele sahip futbolcuları bu yazımda tanıtacağım. Aman bu futbolcuları almak için sakın gecikmeyin. Biraz gecikirseniz bonservisleri epey cebinizi yakacaktır. Bu yüzden mümkün olduğunca erkenden almak gerek. Lafı uzatmadan başlayalım tanıtımlara:

1.Maarten Vandevoordt (26 Şubat 2002) GK 187 cm/79 kg

maarten vandevoordt fifa 21
Eylül 2022
     3. sezonun başına geldiğimde artık kalecim Arda Akbulut’un takımım için yetersiz olduğunu farkettim. Beklesem gelişecekti ama benim pek de bekleyecek vaktim yoktu. Hele defansta yaptığım hatalar yüzünden kaleciye baya iş düşüyordu. Bu yüzden Arda’yı satıp üzerine bir miktar para koyup daha iyi bir kaleci alabilirim diye düşündüm. Bu düşüncemi de hemen icraata geçirip Arda’ya takımla geçirmiş olduğu 2 sene için teşekkür edip 6 milyon civarına sattım ve yerine Maarten Vandevoordt isimli 75 overallı bir futbolcuyu aldım. Yanlış hatırlamıyorsam 10m gibi bir bonservis verdim. Vandevoordt sayesinde baya maç kazandım diyebilirim. Kurtarılması zor pozisyonlarda bire muazzam kurtarışlar yapıyor. Şuan Manuel Neuer ile takas etmek ister misin deseler hayır derim. Benim için ve takım için vazgeçilmez bir futbolcu oldu. Sahada mutlaka olması gereken 3 futbolcu say deseler biri bu olur. (Diğerleri Ferguson ve Ahmedoviç) Tek eksiği çaprazdan arada yenmeyecek goller yemesi. Tabi bu Vandevoordt’un suçu değil. Fifa’nın sorunu. Fifa 21’de çaprazdan goller önceki oyunlara göre çok kolay oluyor. Fifa’nın acil bu işe çözüm bulması gerekiyor ama Futtan başlarını kaldırmadıkları için pek de el atacaklarını sanmıyorum. Neyse konumuz şimdi bu değil. Kaleci ihtiyacınız varsa Vandevoordt’u mutlaka alın. Geldiği ilk sezon oynadığı 60 maçta 14 kere kalesini gole kapadı. Benim gibi çok gol yiyen için muazzam bir istatistik. İkinci yılında ise hala sezon devam ediyor. Premier ligte oynadığımız bu sezonda ise şu ana kadar 30 maçta 6 kere kalesini gole kapadı. Şuan overalı 80 ve hala gelişmeye devam ediyor. Muhtemelen kariyerin sonuna kadar takımımda hiç maç kaçırmadan oynar.

maarten vandevoordt fifa 21
Ocak 2024

2.Japhet Tanganga  (31 Mart 1999STP/SĞB/SLB 184 cm/73 kg

japhet tanganga fifa 21
Eylül 2021
     İlk sezon gördüm ki defansta epey sorunlar yaşıyorum. Bu yüzden sağlam bir defans almam lazım. Ama elimde sağlam bir defansa verecek param yok. O zaman satın alma opsiyonu ile kiralık bir futbolcu alır para işini sonra düşünürüm diyerek Tottenham takımına gidip 74’lük Tanganga’yı 2 yıllığına kiralamak istedim ve sadece 10 milyon satın alma opsiyonuna anlaştık. Benim için baya karlı bir antlaşmaydı. Zaten 2 sene sonrasında elimde 10 milyondan fazla para olacaktı. Hemen anlaşmayı imzalayıp Tangangayı takıma kazandırdım. Oynadığı ilk sezon yani 3. Ligte toplam 51 maça çıktı ve 13 kere kaleyi gole kapadı. 2. Lige çıktığımız sene ise 55 maçta 2 asist yapıp 14 kere kaleyi gole kapadı. Bir stopere göre baya hızlı futbolcu. Gücü, boyu da yerli yerinde. Pasları da güzel. Alırsanız pişman olmazsınız. Bu arada Fifa’nın yine bir saçmalığı ile karşılaştım. 2 sezonun sonunda satın alma opsiyonunu kullanıp aldım. Aldıktan sonra manşetlerde Tottenham nasıl böyle bir futbolcuyu 10 mlyona sattı, Tanganga yeni takımında başarılı olacak mı gibi haberler çıktı. Yahu sanki adam 2 sezondur bende oynamıyormuş gibi davrandı Fifa. Alo! İki sezon ben başkasını mı oynattım yoksa? Satın alma opsiyonunu aldıktan sonraki maçın röportajında da Tanganga sanki ilk maçına çıkmış gibi sorular soruldu. Yahu keşke Fifa şu menajerliğin biraz üstüne düşse. Varsa yoksa fut. Benim gibi menajerlik sevenleri de üzüyorlar böyle. Unutmadan Tanganga’nın uzun pasçı becerisi var.

japhet tanganga fifa 21
Ocak 2024

3.Lewis Ferguson (24 Ağustos 1999) MO/MDO/MOO  181 cm/73 kg

lewis ferguson fifa 21
Şubat 2022
     Ferguson’u 3. Ligin ara transfer döneminde aldım. Takımda Brown’un arkasına sağlam bir orta saha koymalıyım düşüncesi ile 66 civarı olan bir genç orta saham artı 6milyon verip Ferguson’u aldım. İyi ki de almışım. Araya çok iyi kaçtığı için gole katkısı da bir orta saha için muazzam. Sağlam oyuncu, müdahalelerde kayma, füzeci ve ayağın dışıyla şut becerileri açık. Kendisi geldiğinden beri takımımın vazgeçilmezi. Geldiği ilk yıl yarım sezonda toplam 22 maçta 8 gol 3 asistlik bir katkı sağladı. 2. Ligte ise 59 maça çıkıp 13 gol atıp 20 asist yaptı. Şuan Premier Lig’te ise 24 maçta 4 gol 6 asistlik bir katkısı var. Kötü diyebileceğim bir özelliği yok. Tüm özellikleri birbirine yakın. Dayanıklılığı da iyi olduğu için öyle kolay kolay yorulmaz. Her maça rahatlıkla çıkarabilirsiniz.

lewis ferguson fifa 21
Ocak 2024

4.Carles Alena (5 Ocak 1998) MO/SĞO   180 cm/73 kg

carles alena fifa 21
Eylül 2022
     3. sezonun başında bedava futbolcularda buldum Alena’yı. Bedava futbolculardan bulduğun yüksek overallı son futbolcu oldu kendi. Alena’dan önce birkaç tane almıştım ama şimdi hiç göremiyorum. Ama overallı düşük ama potansiyeli çok yüksek futbolcular oluyor. Ara ara beleş futbolcuları kontrol edin derim. Neyse biz Alena’ya dönelim yine. Geldiği ilk sezonun başlarında sağ orta sahada oynattım. Ardından gerçek mevkisine yani merkez orta sahaya koydum. İlk yıl 52 maçta 5 gol atıp 11 asist yaptı ve de squat ekibinden potansiyeline ulaştı diye mail geldi. Yani 81’den sonra kolay kolay daha yükseğe gelişmez.  Kendisinde doğal yetenek, füzeci ve teknik dribling özellikleri açık. En son 28 milyon euroya teklif geldi. 28 milyonu da görünce biraz aklımı çelmedi değil. Eğer satarsam şaşırmayın. Önemli maçlarda kendisini ilk 11 oynatıp diğer maçlarda ise dakika 60’dan sonra alıyorum. 77’lik 22 yaşında bir orta saham var. O maçlarda onu oynatıyorum. Bu 77'lik topçuyu da sıradaki yazımda tanıtacağım.

carles alena fifa 21
Ocak 2024

5.Christos Tzolis (30 Ocak 2002)  SLK/SĞK/SNT   174 cm/68 kg

christos tzolis fifa 21
Eylül 2022

     2. lige çıktığım yıl formda Abuabakar’a 10 milyonluk bir teklif gelince dayanamadım sattım. Satınca da elimde iki forvet kaldı. O sıra Ahmedoviçi de yeni almıştım ve bitiriciliği baya kötüydü. Gol yollarında epey zorluk çekeceğimi farkedince takıma sağlam bir forvet alayım dedim. Bu sebeple bu yıl Paok'la Uefa Şampiyonlar ligi ön eleme maçında da Beşiktaş'a iki gol atmış olan sol kanat oyuncusu Tzolis’i elimdeki paranın son kuruşuna kadar vererek 32 milyona takıma getirdim. Epey benim için maliyetli bir transfer oldu. Forvet diye alsam da Ahmedoviç’in hızlı gelişimini görünce takım taktiğimi değiştirip Tzolis’i kanada çekip fotvete Ahmedoviç’i aldım. İlk geldiği sezon 46 maçta 16 gol atıp 13 asist yaptı. Bu sezon ise (Premier Lig) şu ana kadar 25 maça çıkıp 4 gol 8 asistlik perfotmans gösterdi. Şuan 83 olup hala gelişiyor. Çok hızlı futbolcu olduğu için kanattan ceza sahasını çok iyi kat edebiliyor. Benim gibi de almakta geç kalırsanız 30 milyonu gözden çıkarmalısınız. O yüzden ilk sezondan alabiliyorsanız satın alın. 

christos tzolis fifa 21
Ocak 2024

Önümüzdeki günlerde yine yukarıdaki tarzda 5 futbolcu tanıtacağım. Görüşmek üzere.

Blogumun instagram hesabını takip etmek istersen buraya tıklayabilirsin.

                                                              Christos Tzolis'in golleri



Yorum Gönder

0 Yorumlar